Despre noi

Suntem o companie statornică și am rezistat în timp grație calității investite în fiecare proiect. De-a lungul timpului am realizat mobilier la comandă pentru ACASA (bucătării, livinguri, dormitoare, holuri, bai, etc), dar și mobilier pentru institutii, birouri, spații comerciale, farmacii, clinici.

Despre noiMagic Mob - premium furniture

De-a lungul timpului locuințele au fost privite în multe feluri: adăpost, spațiu de relaxare, spațiu de odihnă și promotor al începuturilor de familii. Prezentul transformă casele în entități cu personalitate proprie, iar noi ne bucurăm să facem parte din modernismul care aduce în discuție confortul în interiorul locuințelor, prin implementarea celor mai creative idei de amenajare, cu ajutorul pieselor de mobilier potrivite.

http://www.magicmob.ro/wp-content/uploads/2016/07/image-about-01.jpg

READ MORE ABOUT OURConcept

http://www.magicmob.ro/wp-content/uploads/2016/07/image-about-02.jpg

VIEW PROJECTS IN OURPortfolio

De ce să alegi echipa Magicmob pentru mobilierul tău

Noi, echipa magica, cream mobilierul premium, unde detaliile fac diferenta.

De ce spunem asta? Ne bazam pe cei 15 ani de experienta in domeniu si pe utilaje de ultima generatie si vopsitorie proprie.

Visul beneficarului proiectat in  3D, studiat pana la cele mai mici detalii, cu un singur click , incepe sa prinda viata in hala noastra de productie. 

Utilajul de tip CNC din dotare se ocupa de toate operatiunile de formatizare, gaurire, decupare,frezare, a placilor din mdf, furnir sau pal , astfel incat sa nu existe nici o eroare tip uman in realizarea tehnica a mobilierului.

ESENTA DESIGNULUI INTERIOR

Vopsitoria proprie ofera un mare avantaj intrucat toate piesele ce urmeaza a fi vopsite au deja toate operatiunile de gaurire si decupare deja executate( decupaj tevi, plinte, hota,gheuri, etc), iar paleta de culori disponibile cuprinde aproape 2000 de nuante.

De aplicarea cantului se ocupa un utilaj industrial performant, care, de asemenea, nu implica manopera umana.

Ce ar fi toate astea fara o minte pragmatica, pasionata de detalii matematice, unghiuri, forme, proiecte provocatoare?

Gratie  domnului profesor de matematica-fizica- maestrul departamentului tehnic, orice provocare este transformata intr-un proiect maret, nu doar  durabil, ci si estetic, functional si fiabil.

http://www.magicmob.ro/wp-content/uploads/2016/07/image-about-03.jpg

FIND OUT ABOUT OURCertificates

AU AVUT INCREDERE IN NOIClientii nostri

Clienti care au avut incredere in Magic Mob si au ales sa-si materializeze proiectele de design interior cu ajutorul nostru

„Foarte multumit de serviciile oferite de Magic Mob Design. O echipa de profesionisti de la inceputul pana la sfarsitul proiectului. Ii recomand cu mare caldura si astept cu mare drag o noua colaborare.„

CE FACEMCe piese de mobilier realizăm

Suntem o companie statornică și am rezistat în timp grație calității investite în fiecare proiect. De-a lungul timpului am realizat mobilier la comandă pentru ACASA (bucătării, livinguri, dormitoare, holuri, bai, etc), dar și mobilier pentru institutii, birouri, spații comerciale, farmacii, clinici.
Suntem adepții perfecțiunii și ai implicării proactive în proiectele noastre. Stabilim alături de tine cromatica potrivită pentru mobilier, astfel încât acesta să confere spațiilor tale nota de rafinament și eleganță dorită. În același timp suntem atenți la modul de realizare a pieselor de mobilier și la micile detalii care încununează de altfel aspectul final al mobilierului.
http://www.magicmob.ro/wp-content/uploads/2016/07/image-about-design-process-640x395.jpg
  • Magicmob.ro- misiune, pasiune, promisiune
Cu drag
pentru casa ta

Misiunea noastră este să realizăm chiar și cele mai provocatoare proiecte, să le dăm viață și personalitate, arătând astfel tuturor clienților că se poate să beneficiezi de mobilier premium, la un preț corect. 

Dacă ești în căutarea unei companii de realizare mobilier premium, la comanda, atunci ai ajuns în locul potrivit. Suntem aici pentru tine cu tot ceea ce ține de consultanță specifică, pentru ca ideile tale creative să poată fi transpuse într-o formă palpabilă, fizică, estetică. Contactează-ne și haide să dăm viață proiectelor tale de amenajare interioară!

CE ALTCEVA MAI FACEMServicii suplimentare

Pe langa productia de mobilier, firma noastra mai poate furniza si alte servicii complementare ce va pot ajuta in luarea unei decizii potrivite pentru mobilierul dvs.

Adresa

AL I CUZA, Letea Veche 607270
Bacau

Sunati-ne

0757928091

Scrieti-ne

magicmob@gmail.com

Obtineti o cotatie

Puteti sa ne contactati pentru a obtine o cotatie de pret pentru proiectul dumneavoastra, fie ca doriti un mobilier pentru acasa sau unul comercial. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru consultanta si realizarea acestuia.
http://www.magicmob.ro/wp-content/uploads/2022/07/logo_magicmob_cv1-320x184.jpeg

Magicmob.ro- misiune, pasiune, promisiune

Misiunea noastră este să realizăm chiar și cele mai provocatoare proiecte, să le dăm viață și personalitate, arătând astfel tuturor clienților că se poate să beneficiezi de mobilier premium, la un preț corect.
Contact
AL I CUZA, Letea Veche 607270, Bacau
Social media

MagicMob Bacau