Cabinet optica medicala

Pentru ca sunt spatii care trebuie sa emane confort si pozitivitate, aceste spatii comerciale se remarca adesea prin creativitate cromatica. Am realizat asadar elemente de mobilier pentru saloane de tip nail-art, unde am folosit elemente din MDF vopsit, mat sau lucios si elemente de mobilier la comanda curbate, pentru a scoate cat mai mult in evidenta caracterul specific al spatiilor. 

Mobilier spatii comerciale

Spațiile comerciale moderne au cunoscut o evoluție masivă în ultimii ani, iar acest lucru a ridicat și standardele în ceea ce privește amenajarea acestora. Indiferent de tipul afacerilor gazduite in marile mall-uri sau centre comerciale, elementele de mobilier la comanda sunt deosebit de importante, deoarece acestea reflecta in totalitate esenta brandului, de la cromatica, la forme sau strategie.

De-a lungul timpului am creat elemente de mobilier pentru o multitudine de spatii comerciale. In cazul fiecaruia in parte am incercat sa aducem elemente speciale, inovative, care sa atraga clientii si care sa ofere deopotriva confort in utilizare. 

Spatii comerciale cosmetica

Pentru ca sunt spatii care trebuie sa emane confort si pozitivitate, aceste spatii comerciale se remarca adesea prin creativitate cromatica. Am realizat asadar elemente de mobilier pentru saloane de tip nail-art, unde am folosit elemente din MDF vopsit, mat sau lucios si elemente de mobilier la comanda curbate, pentru a scoate cat mai mult in evidenta caracterul specific al spatiilor. 

Am introdus cel mai adesea ideile noastre in amenajari in care ne-am folosit de lumina, de culoarea si de intensitatea acesteia, astfel incat coloristica mobilierului sa fie cat mai bine pusa in evidenta. Am folosit de asemenea elemente de HPL, adica elemente de lemn laminate, iar acolo unde a fost necesar am finisat diferite piese de mobilier cu vopsele profesionale, mate sau lucioase, in functie de cerintele proiectului. 

Spatii comerciale medicale sau optica medicala

Stim cat este de important ca spatiile medicale sa beneficieze de confort vizual si din acest motiv ne-am concentrat pe crearea unor spatii cat mai primitoare. Am folosit elemente de mic mobilier sau dulapuri special create ca forma si culoare, pentru a realiza zone specifice receptiilor sau cabinetelor medicale. 

Spatii de birouri si insule comerciale

Pentru zonele de birou am integrat intr-un mod eficient elementele din pal melaminat cu cele din mdf vopsit , pentru a conferi spatiilor unaspect relaxat, confortabil si estetic. Am implementat pentru mobilierul de birou, dar si in cazul altor tipuri de mobilier, elemente de inchidere-deschidere de tip push to open. Realizam orice tip de mobilier, de la simple mese si scaune la modele inovative de blaturi sau birouri pentru receptii ori vitrine si birouri de tip insula comerciala.

Ne ocupam de realizarea elementelor de mobilier pentru orice tip de spatiu comercial, acolo unde sunt necesare solutii unice de amenajare. Folosim doar materiale de calitate superioara pe care le prelucram cu ajutorul utilajelor industriale, de ultima generatie, pentru a reusi sa ii imprimam forma si aspectul dorite.

Fiecare proiect reprezinta o provocare, iar pentru a ne ridica la inaltimea asteptarilor ne dedicam in totalitate proiectarii si crearii elementelor de mobilier. Alaturi de elementele de feronerie potrivite si alaturi de alte obiecte decorative, evidentiat sub lumina deosebita a sistemelor de iluminat, mobilierul la comanda pe care il realizam este solutia perfecta pentru amenajarea interioara a oricarui tip de spatiu comecial. 

Contacteaza-ne pentru orice detalii cu privire la materialele pe care le folosim sau cu privire la nevoia de a crea mobilierul dorit. Iti stam la dispozitie cu servicii profesionale de realizare mobilier la comanda, special create pentru afacerea ta. 

Status:
Livrate cu drag catre clienti
Client:
Cabinet optica medicala
http://www.magicmob.ro/wp-content/uploads/2022/07/logo_magicmob_cv1-320x184.jpeg

Magicmob.ro- misiune, pasiune, promisiune

Misiunea noastră este să realizăm chiar și cele mai provocatoare proiecte, să le dăm viață și personalitate, arătând astfel tuturor clienților că se poate să beneficiezi de mobilier premium, la un preț corect.
Contact
AL I CUZA, Letea Veche 607270, Bacau
Social media

MagicMob Bacau