Dormitor fetita, din stejar halifax natur si mdf vopsit diamant

In fabrica de mobila Magicmob realizam cele mai speciale modele de mobilier pentru dormitor, personalizabile in functie de orice cerinte. Luam in calcul dimensiunile camerei si pe cele ale mobilierului, dar si materialele si culorile. Un aspect important il constituie finisajele, pentru ca dormitoarele pot fi realizate deopotriva pentru adulti si copii.

Dormitoare

Pentru ca sunt zone speciale pentru odihna, in care confortul este cuvantul de ordine, dormitoarele trebuie amenajate intr-un mod cat mai placut, iar mobilierul este principalul responsabil de acest rezultat. Circa 60% din totalul suprafetei unui dormitor este utilizat de mobilier, decoratiuni sau alte obiecte de amenajare, ceea ce inseamna o pondere ridicata in contextul aspectului. Ideea de a personaliza un dormitor ar trebui sa apropie beneficiarul de aceasta camera, pentru ca in definitiv ea va reflecta personalitatea acestuia.

Mobilier pe comanda in functie de dimensiuni si culori

In fabrica de mobila Magicmob realizam cele mai speciale modele de mobilier pentru dormitor, personalizabile in functie de orice cerinte. Luam in calcul dimensiunile camerei si pe cele ale mobilierului, dar si materialele si culorile. Un aspect important il constituie finisajele, pentru ca dormitoarele pot fi realizate deopotriva pentru adultii si copiii. 

De-a lungul timpului am realizat modele de mobilier la comanda de dormitor pentru fete sau baieti, din MDF vopsit si frezat, highgloss sau mat, nature sau colorat, dar am strans in portofoliu si elemente de mobilier de dormitor din mdf alb, nuanta deosebit de solicitata in ultimii ani. Am adaugat finisaje speciale, precum furnirul de stejar lacuit sau riflaje decorative, pentru un strop de unicitate si eleganta. 

Ne-am oprit asupra detaliilor si am realizat modele de paturi tapitate ce pot fi folosite indiferent de propunerile ce tin de desing interior. In unele articole de mobilier am introdus elemente de stejar halifax nature sau vopsit cu ajutorul caruia am putut atrage atentia asupra stilurilor si a conlucrarii acestora.

Culoarea dormitoarelor- o influenta benefica asupra somnului

Paleta coloristica a dormitoarelor este foarte permisiva, iar aceasta este asociata elementelor decorative precum perdele, draperii, oglinzi sau pardoseli. Realizarea elementelor de mobilier se face in concordanta cu specificatiile arhitectului, designerului de interior sau beneficiarului direct care poate alege fie nuante neutre, cum ar fi in cazul dormitoarelor matrimoniale sau single sau nuante de roz, bleu, verde deschis sau galben pentru dormitoarele copiilor.

Dormitorul este mai mult decat o simpla camera, el este o stare, un areal in care linistea este puternic influentata de caracteristicile spatiului interior. Folosim lemn de calitate pentru a pune in valoare frumusetea camerelor si in acelasi timp incercam sa aducem idei inovative pentru a construi un spatiu care sa se potriveasca perfect cu nevoia de confort a beneficiarilor. 

Punem un accent deosebit si pe elementele de amenajare unde influenta materialelor iese in evidenta. Construirea dressingurilor, fie pentru copii, fie pentru adulti, este uneori o provocare deoarece mobilierul realizat trebui sa se integreze elegant in amenajarea totala. 

Mobilierul personalizat- o declaratie de stil

Realizam piese de mobilier specifice dormitoarelor clasice, caz in care folosim elemente de mobilier ondulat din MDF, cu forme feminine, sau scoatem in evidenta stilul scandinav prin folosirea pieselor de mobilier cu aspect simplist, atragator si organizat. Putem realiza chiar si elemente de mobilier pentru amenajari in stil industrial, un stil atipic, foarte curajos, cu ajutorul elementelor de riflaj. 

Folosim lumina pentru a pune cat mai mult in evidenta finiajele, nuantele si formele mobilierului si nu numai. Benzile de iluminare cu lumina calda sau rece, dispuse in zone cheie ale mobilierului transforma un simplu dormitor intr-un ambient de vis. 

Aducem lemnul mai aproape de nevoia de confort si mizam de proprietatile naturale ale acestuia. Caldura si senzatia de spatiu primitor sunt atuurile mobilierului Magicmob pe care il oferim.  Nu pierdem din vedere aspectul estetic, ci cautam ca prin mobilierul realizat sa contribuim la construirea unor camere de odihna perfecte, bazandu-ne pe o conlucrare perfecta a materialelor si ideilor de amenajare. 

Status:
Livrate cu drag catre clienti
Stil:
Dormitor fetita, din stejar halifax natur si mdf vopsit diamant
http://www.magicmob.ro/wp-content/uploads/2022/07/logo_magicmob_cv1-320x184.jpeg

Magicmob.ro- misiune, pasiune, promisiune

Misiunea noastră este să realizăm chiar și cele mai provocatoare proiecte, să le dăm viață și personalitate, arătând astfel tuturor clienților că se poate să beneficiezi de mobilier premium, la un preț corect.
Contact
AL I CUZA, Letea Veche 607270, Bacau
Social media

MagicMob Bacau