Volvo

Pentru ca sunt spatii care trebuie sa emane confort si pozitivitate, aceste spatii comerciale se remarca adesea prin creativitate cromatica. Am realizat asadar elemente de mobilier pentru saloane de tip nail-art, unde am folosit elemente din MDF vopsit, mat sau lucios si elemente de mobilier la comanda curbate, pentru a scoate cat mai mult in evidenta caracterul specific al spatiilor. 

Felul în care este amenajat spatiul aferent birourilor unei afaceri trebuie sa raspunda, punctual, atat exigentelor de confort, cat si exigentelor estetice. Atunci cand am realizat mobilierul pentru acest spatiu de birouri am avut in vedere aceste cerinte si am incercat sa personalizam cat mai mult piesele de mobilier, astfel incat acestea sa scoata cat mai mult in evidenta unicitatea brandului.

Ne-am indreptat atentia spre nuante natur si spre ideea de flexibilitate si spatialitate. Pentru aceasta am apelat la elemente din lemn, in special MDF, care sa se imbine perfect cu piesele de iluminat si cu elementele de tamplarie termopan.

Pentru a conferi un plus de eleganta spatiilor nu ne-am axat doar pe amenajarea zonelor de front desk si office, ci am implementat elemente rafinate din lemn sub forma de lambriu pentru zonele adiacente. De asemenea, am adus frumusetea lemnului si in zona mainii curente pentru balustrade si scari.

Ne-a placut geometria spatiului asa ca am implementat elemente de mobilier curb si plan, intr-o conlucrare deosebita, cu impact.

Pentru zona dulapurilor, a etajerelor si a usilor elementelor de mobilier ne-am axat pe o cromatica deschisa, pentru a creea ideea de spatiu amplu, deschis, la fel ca ideile inovative ale brandului. Nuantele de bej vin in completarea zonelor albe, evidentiind puternic deschiderea ampla a spatiului.

Si in acest proiect am folosit elemente din MDF vopsit, care sa confere spatiului amenajat un aer proaspat si inovativ. Am conturat intreaga imagine cu mic mobilier de calitate, cu un design modern si atractiv. Prin folosirea elementelor HPL fildes lucios aspectul a capatat valente noi, mobilierul de acest tip fiind preferat gratie stralucirii sale.

Am luat in calcul toate detaliile si am construit in jurul acestora elemente de mobilier care se disting prin contur si fluiditate.

Ne-am straduit sa aducem lumina prin potrivirea elementelor de mobilier cu elementele de iluminat. Un stil modern, combinat cu usoare accente industriale, un iluminat elegant, totul pentru a conferi spatiului aspectul dorit.

Realizam mobilier de lux la comanda care sa acopere in totalitate cerintele clientilor nostri. Suntem atenti la detalii si avem viziunea necesara pentru a face materiale aparent distincte sa lucreze impreuna. Credem in ideea de a le oferi clientilor nostri piesele de mobilier dorite, care sa asigure o buna organizare a spatiilor si astfel o eficientizare a proceselor de lucru.

Spatiile de birouri, la fel ca orice tip de spatii, trebuie sa fie estetice si sa transmita senzatia de confort si comoditate. In acelasi timp, acestea trebuie sa transmita o poveste, iar componenta de storytelling poate fi evidentiata chiar prin elementele de amenajare si prin mobilierul ales.

Credem ca fiecare proiect de amenajare este important, iar de aceea realizam mobilier la comanda care sa contribuie la evidentierea fiecarei povesti de brand. Ca si in situatia antreprenoriatului, unde in cele mai multe cazuri fiecare afacere pleaca de la o idee geniala, noi credem ca fiecare poveste merita sa fie spusa de la ideea de baza, folosind elemente de mobilier in care sa existe o sclipire de creativitate.

Te invitam sa vizualizezi portofoliul nostru de lucrari de realizare mobilier la comanda si sa ne ceri ajutorul daca vrei sa transpui ideea brandului tau intr-o amenajare interioara de calitate, cu elemente de mobilier personalizate.

Status:
Livrate cu drag catre clienti
Client:
Volvo
http://www.magicmob.ro/wp-content/uploads/2022/07/logo_magicmob_cv1-320x184.jpeg

Magicmob.ro- misiune, pasiune, promisiune

Misiunea noastră este să realizăm chiar și cele mai provocatoare proiecte, să le dăm viață și personalitate, arătând astfel tuturor clienților că se poate să beneficiezi de mobilier premium, la un preț corect.
Contact
AL I CUZA, Letea Veche 607270, Bacau
Social media

MagicMob Bacau